Wat hebben we genoten van de optredens. Het optreden van fase 123C is inmiddels ook achter de rug. De kinderen vonden het fantastisch en vroegen gelijk: Wanneer is ons volgende optreden???
De Pieten zijn in de kleuterklassen geweest en hadden me toch een rommel gemaakt, gelukkig hebben de kinderen alles weer weten op te ruimen en het cadeautje was erg leuk en lekker, bedankt Pieten! (we hopen dat jullie dit lezen). De letter van het Sinterklaasthema is de letter p.
Bij het kerst thema zullen we werken aan de letter K.
We hebben nog een vraag: Als jullie thuis (onder)broeken over hebben in maat 116 of 122, zouden jullie ze dan bij de kleuterjuffen willen brengen? Dit is handig i.v.m. plasongelukjes. Onze voorraad is schaars geworden. Alvast bedankt en allemaal gezellige dagen gewenst!