De kinderen zijn vorige week gezellig naar het theater geweest. Veel kinderen vonden dit erg leuk. Ik wil hierbij de ouders (oma) bedanken die ons hebben geholpen tijdens het fietsen.
Dit was de laatste week voor de kinderen in hun oude fase. Vandaag gaan ze over naar hun nieuwe groep. Dit is voor een aantal kinderen wel weer een spannende overgang. Voor fase 11 heel leuk dat ze straks twee meesters krijgen. Wij zijn heel trots op de kinderen, want ze hebben het afgelopen half jaar erg hard gewerkt. Dit was ook in de resultaten van de CITO's terug te zien.

Wij wensen iedereen een fijne tijd toe in hun nieuwe groep en verwelkomen met plezier de kinderen van fase 9 die straks weer bij ons komen. Onze dank gaat extra uit naar Ingeborg (moeder Jolijn) die op de achtergrond veel voor ons heeft geregeld het afgelopen half jaar. Namens ons en de klas super bedankt.