De voorbereidingen voor het optreden zijn in volle gang. Ik herinner jullie nog even aan de datum, dinsdag 27 november om 19.00 uur. Voor een aantal rollen zijn wij opzoek naar kleding. Wie heeft thuis een doktersjas? Wij zijn ook op zoek naar een rollator en accessoires voor oude omaatjes (denkend aan een leesbril, kralenketting en een wandelstok). Willen jullie een mailtje sturen of het aan de kinderen doorgeven wanneer wij iets mogen lenen?

Volgende week gaan wij lootjes trekken voor Sinterklaas. Ik wil een paar punten van aandacht meegeven. Van het beschikbare budget moet een cadeautje gekocht worden van het verlanglijstje. Een klein deel mag besteed worden aan snoepgoed. Daarnaast moeten de surprises met gedicht een dag van te voren ingeleverd worden. Elk jaar worden prachtige surprises gemaakt, probeer samen met uw zoon of dochter tot dit
mooie resultaat te komen.
Veel succes met het maken van de surprises en tot dinsdag 27 november.