De weken vliegen voorbij. De kinderen van fase 13 hebben super veel kinderpostzegels verkocht. Allemaal voor het goede doel. Een mooie prestatie. Alle kinderen staan prachtig op de schoolfoto. Willen jullie de enveloppen met betalingen z.s.m. Inleveren. Een groot compliment voor de inzet van het huiswerk. Er worden mooie cijfers gehaald voor de toetsen en het huiswerk wordt maandag door iedereen ingeleverd. De rollen voor het optreden zijn vorige week verdeeld. Dinsdag 27 november kunt u alvast in de agenda zetten. U bent van harte welkom. Volgende week krijgen de kinderen van fase 13 informatie mee naar huis voor de boekbespreking of spreekbeurt. Deze staan gepland voor de maand december. Met goede hulp van thuis en school kijken wij alvast uit naar de mooie verslagen en presentaties.