De tijd is voorbij gevlogen. Het eerste halfjaar is alweer voorbij. Wat hebben we veel geleerd en veel leuke dingen gedaan.
Na de kerstvakantie hebben we heel hard gewerkt aan onze cito’s en daarna hadden we wat meer tijd voor ontspanning. We hebben nog wel gewerkt, maar net even anders. Zo hebben we een scheerschuimdictee gedaan, een verkeersles gekoppeld aan een bibliotheekbezoek en hebben we met fase 15b/16 levend stratego in de sneeuw gespeeld.
Deze week was nog wel een drukke week, want maandag en dinsdag zaten we met twee klassen bij elkaar. We hebben maandag een spellingestafette buiten gedaan, waarbij we om en om een letter moesten opschrijven met stoepkrijt. Er zaten moeilijke woorden tussen, maar het was een leuk spelletje. Ondanks de drukte konden we nu wel met een ander maatje werken en dat was wel gezellig.
Afgelopen woensdag zijn de kinderen, onder het mom van een laatste verkeersles, naar Vuren gefietst. Bij de juf thuis hebben we spelletjes gespeeld, een film gekeken en hebben we een lekker broodje knakworst op. We zijn helaas wel natgeregend, maar dat mocht de pret niet drukken.
Gisteren mochten de kinderen nog in hun onesie/pyjama komen, we zagen er weer feestelijk uit!

Lieve fase 15a: Heel veel succes en plezier bij juf Sofie en juf Tineke! Wij gaan jullie missen!
Fijn weekend allemaal!