Vorige week woensdag is de Kinderboekenweek van start gegaan. De juffen en meester waren verkleed op het plein te vinden. Op het plein konden de kinderen samen een spelletje doen die de juffen en meester hadden bedacht. Het onderwerp van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Kom erbij’. Afgelopen vrijdag was het weer de jaarlijkse Kinderboeken-ruilbeurs. Kinderen hebben volop boeken ingeleverd en daarvoor ‘nieuwe2e hands boeken’ geruild. Het was weer een gezellige boel!
Verder hebben we in de klas aandacht besteed aan de week tegen het pesten. De kinderen zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om een kunstwerk te maken dat in het teken staat tegen het pesten.
!Tot slot een oproep voor de ouders van fase 14/15/16!
We zijn voor het uitje naar Madurodam en het Binnenhof van maandag 29 oktober nog opzoek naar minstens 2 auto’s om te rijden. Heeft u tijd, dan zouden wij uw hulp enorm waarderen. Bij de deur van fase 14/15A hangt een inschrijflijst. Let u wel op, mocht u willen rijden, moet u een inzittende verzekering hebben. Alvast bedankt!
Fijn weekend allemaal!