Na de herfstvakantie zijn wij op maandag naar Madurodam en het Binnenhof geweest. Dit was een erg leerzame en leuke dag! In Madurodam mochten de kinderen een eigen politieke partij oprichten. De politieke partijen gingen met elkaar in debat om gezamenlijk een stad te bouwen. Na de lunch zijn we naar het Binnenhof geweest. Hier kregen we een rondleiding, waarbij we zelfs in de Tweede Kamer zijn geweest. Een super leuke en leerzame dag dus!

De afgelopen twee weken hebben wij op maandag bezoek gehad van stichting Voorkom. Dit is een stichting die voorlichting geeft over de onderwerpen roken, alcohol en drugs. Er kwam een ervaringsdeskundige in de klas waaraan de kinderen vragen mocht stellen. Hier hebben we erg veel van geleerd!
Deze week staan de definitieve verwijsgesprekken op de planning. Een officieel moment. Wij wensen u een heel fijn weekend!