Het uitstapje naar de bezoekboerderij het Achterhuis in Leerdam was heel gezellig en educatief. We hebben er heel veel leuke dingen en dieren gezien en heel veel geleerd. Geiten met sikjes, schapen met lammetjes, cavia's. Er zat een pauw bovenop het dak en noem maar op..
Deze periode hadden we 2 verjaardagen; Mark en Lizze.
In het Gorcums museum is er tot en met September de tentoonstelling "Voor de draad ermee", alle scholen zijn uitgenodigd een kunstwerk te maken voor de scholierenexpositie. Wij hebben met z'n allen een bladzijde uit het prentenboek "De draad van Alexander" geborduurd. We zullen ons kunstwerk binnenkort naar het museum brengen en krijgen dan een rondleiding.
Ook de avondvierdaagse was vorige week. Veel kinderen hebben die gelopen en op de vrijdagavond veel bloemen, snoep en natuurlijk de welverdiende medaille gekregen.
De laatste weken moet er nog getoetst worden, ook moeten we veilig leren lezen kern 6 nog afronden. Na het maken van de toetsen gaan we spelen. Mocht het de komende weken nog warm worden, gaan we lekker in de middag buiten spelen met water.

 

Extra dagdelen peuterspeelzaal in Graaf Reinaldschool

 

Lees meer...
16juli
16-07-2018 - 26-08-2018
VAKANTIE
27aug
27-08-2018
Eerste schooldag