Wat is fase 4/5b toch een fijne groep en wat wordt er hard gewerkt!
We zijn met het rekenen gestart met de bussommen. Er zit een aantal mensen in de bus en er stappen
er weer uit of juist in...hoeveel mensen zitten er dan nog in de bus?
Ook het splitsen blijven we oefenen. Omdat er inmiddels zoveel kastanjes mee naar school zijn
genomen, rekenen we dit soort sommen uit met behulp van kastanjes!
De herfsttafel begint steeds voller te raken. Super leuk dat de kinderen zo enthousiast zijn en ze van
alles mee naar school willen nemen! Kastanjes, eikels, bladeren, een paddenstoel, beukennootjes en nog meer! Kijk maar eens achter in de klas...dan kunt u het zien!
Er wordt ook nog gelezen, gepraat, gezongen en getekend rondom het thema van de Kinderboekenweek `kom erbij!` Een thema waarbij we het vooral hebben over hoe we op een prettige manier met elkaar omgaan.
Voor dinsdag 16 oktober staat er weer een praktische verkeersles op het programma. De kinderen moeten deze morgen op de fiets naar school komen!
Nog even een belangrijke wijziging! Het optreden van 6 november is verplaatst naar maandag 26 november!!