In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt, met rekenen hebben we de toets van blok 2 gemaakt. Toetsen maken vinden we erg leuk, maar rekenen vinden we ook heel erg leuk. In kern 1 van veilig leren lezen hebben we de p van kip, de aa van aap, de e van rem,
de r van raak en de v van vis geleerd. We hebben de toets van kern 1 gemaakt en maandag starten we met kern 2. Het ankerverhaal is: de dag dat de nacht niet kwam. Super spannend.
Vrijdag hebben we talentenwerk gehad. Er zijn weer hele leuke activiteiten. 3 Oktober start de Kinderboekenweek. Wij gaan dan heel veel mooie boeken lezen en 12 oktober is de kinderboekenruilbeurs.
In de week van 15 oktober hebben wij een praktische verkeersles in het park. Op deze dag moeten alle kinderen op de fiets naar school
komen om met de les mee te doen, dus wilt u er voor zorgen dat alle fietsen in orde zijn. De fietssleutels worden bij de juf ingeleverd. U hoort nog welke dag wij gaan fietsen.
De kinderen laten u weten dat het super gezellig is in de klas.