We hadden voor twee weken meester Mika bij ons in de klas. Meester Mika kwam bij ons stagelopen als snuffelstage. Meester Mika heeft ons geholpen met ons werk. Vrijdag 13-04-2018, de laatste dag dat meester Mika bij ons in de klas was, hebben we samen met hem tulpen gemaakt. We deden dit met vouwblaadjes. Stap voor stap kregen we van meester Mika uitleg hoe we de tulpen konden maken. Ze zijn prachtig geworden! Ze hangen bij ons op de ramen.
De tafels oefenen we iedere dag. De tafel van 5 en 3 hebben we behandeld en getoetst . Na de meivakantie gaan we beginnen met de tafel van 4.
Vandaag viert Destiny haar verjaardag, zij is in de vakantie jarig. Wat heeft ze prachtige traktaties voor ons gemaakt! Lekkere snoepjes en voor ieder een eigen sleutelhanger met naam erbij!
Morgen alweer de laatste ochtend voor de meivakantie. De dag van de Koningsspelen. We startenmet een Koningsontbijt in de klas. Van 09.30 uur tot
11.00 uur spelen wij verschillende spellen in de Oosterbliek. Terug in de klas gaan we met de juf popcorn maken en een filmpje kijken als afsluiting voor
de vakantie.
We wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Extra dagdelen peuterspeelzaal in Graaf Reinaldschool

 

Lees meer...