We zijn alweer zes weken verder in het nieuwe schooljaar!
Momenteel zijn we volop bezig met het thema van de Kinderboekenweek: ‘Kom erbij!’. We hebben een werkboekje in de klas met het thema vriendschap en we hebben er ook al verschillende gesprekken over gehad. Het is leuk om te zien hoe de kinderen met elkaar omgaan in de klas!
Als afsluiting van de Kinderboekenweek hebben we aanstaande vrijdag een boekenruilbeurs op school. De kinderen kunnen hier hun eigen boeken ruilen voor
‘nieuwe’ boeken. Als slot van de week doen we samen met de bovenbouwgroepen het dansje van Kinderen Voor Kinderen, op het liedje ‘kom erbij’.
Naast de Kinderboekenweek zijn we ook bezig met het thema herfst (al is het momenteel stralend weer buiten). Onze klas hangt vol met herfstbladeren en daarnaast knutselen we ook een egeltje. De werkjes zijn in de klas terug te vinden.
Volgende week hebben we onze eerste praktijkles van verkeer. De les vindt plaats op de vrijdag. We hebben er nu al heel veel zin in.
En dan is het alweer… herfstvakantie!
Groetjes,