Een nieuwe school binnen OVO

Na de zomervakantie start er een nieuwe school binnen onze stichting. Dit wordt een montessori school.

Bedankochtend

Op vrijdag 28 juni is de jaarlijkse bedankochtend.

Studiedag leerkrachten, alle kinderen vrij

Op woensdag 3 juli hebben de leerkrachten een studiedag en zijn alle kinderen vrij.

Verjaardag leerkrachten

Op woensdag 10 juli zijn alle juffen en meesters jarig. Tijd voor een feestje.

Fase 1 t/m 8 vrij

Op vrijdag 12 juli hebben fase 1 t/m 8 vrij.

Stichting OVO en haar scholen gaan voorzichtig om met uw informatie

De Graaf Reinaldschool heeft informatie over u en uw kind zoals:

• uw naam,
  • adres,
  • nationaliteit,
  • hoe uw kind het doet op school
  • en soms ook medische informatie als u dat aan ons verteld heeft

We noemen dit persoonsgegevens.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie veilig is. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden. Hiervoor hebben alle scholen van Stichting OVO afspraken gemaakt.

Het bestuur van Stichting OVO is wettelijk verantwoordelijk.

In het kort

We bewaren alleen persoonsgegevens als dit nodig is voor het onderwijs of als dit moet van de wet. Soms vragen we uw toestemming, bijvoorbeeld foto’s voor op de website of in een folder.

We houden uw gegevens veilig en geheim. Wanneer het nodig is om gegevens te delen met anderen, spreken we met hen af waar de gegevens worden opgeslagen en wie erbij kan (verwerkersovereenkomst). Uw gegevens worden nooit verkocht.

U mag vragen om de informatie in te zien die wij over u en uw kind hebben. Natuurlijk kunt u de informatie ook verbeteren of aanvullen.

Het volledige privacybeleid leest u hier.

(Afbeelding van Vecteezy.com)