Gorinchem beweegt

Hier vindt u de link naar de site van Gorinchem beweegt

Suikerfeest

Op woensdag 12 juni besteden we aandacht aan de viering van het suikerfeest.

Avond4daagse

Van dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni wordt de avond4daagse weer gelopen.

Fase 1 t/m 8 vrij

Op vrijdag 21 juni heeft fase 1 t/m 8 vrij.

Studiedag leerkrachten, alle kinderen vrij

Op woensdag 3 juli hebben de leerkrachten een studiedag en zijn alle kinderen vrij.

Stichting OVO en haar scholen gaan voorzichtig om met uw informatie

De Graaf Reinaldschool heeft informatie over u en uw kind zoals:

• uw naam,
  • adres,
  • nationaliteit,
  • hoe uw kind het doet op school
  • en soms ook medische informatie als u dat aan ons verteld heeft

We noemen dit persoonsgegevens.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie veilig is. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden. Hiervoor hebben alle scholen van Stichting OVO afspraken gemaakt.

Het bestuur van Stichting OVO is wettelijk verantwoordelijk.

In het kort

We bewaren alleen persoonsgegevens als dit nodig is voor het onderwijs of als dit moet van de wet. Soms vragen we uw toestemming, bijvoorbeeld foto’s voor op de website of in een folder.

We houden uw gegevens veilig en geheim. Wanneer het nodig is om gegevens te delen met anderen, spreken we met hen af waar de gegevens worden opgeslagen en wie erbij kan (verwerkersovereenkomst). Uw gegevens worden nooit verkocht.

U mag vragen om de informatie in te zien die wij over u en uw kind hebben. Natuurlijk kunt u de informatie ook verbeteren of aanvullen.

Het volledige privacybeleid leest u hier.

(Afbeelding van Vecteezy.com)